onsdag 17 juni 2009

Moget beslut

Ah, Argentina. Jag gillar dig. Chile har ju liksom en speciell plats i hjartat, men Argentina ar lite renare, lite coolare, lite snyggare, lite billigare, lite roligare. Lite bättre.

Vi har vart i Argentina i cirka en vecka. Forst ut var Mendoza vilket jag redan har avhandlat. Sedan blv det Buenos Aires i hela 2,5 dagar. Nar vi satt pa reseagenturen, Sofia var fortfarande berusad och jag var galet övertrött, hade vi 15 minuter pa oss att bestamma, boka och betala var planerade tripp till Iguazu och Brasilien. Da insag vi, i all var snurrighet, att Brasilien var en jattedalig ide. Vi hade inte hunnit se Bunos Aires ordentligt och vi skulle knappt hinna till Rio innan det var dags att aka darifran. Flygbiljetten till Santiago var ovantat dyr och flyget gick ovantat sent. Ingenting var rktigt bra. Sa nu har vi andrat vara planer. Nu ar vi i iguazu pa gransen mellan Brasilien, Paraguay och Argentina och ska kolla pa jattestora vattenfall i tva dagar. Sedan aker vi tillbaka till finfina Buenos Aires.

Därefter blir det buss till Santiago. Det lar ta en evighet, men det finns ingenting i bussväg vi inte klarar efter helvetesbussen till Peru (se tidigare inlägg för detaljer).

Jag ar sjukt nojd med vara nya planer. De kanns förstandiga.
Man maste vara lite vuxen ibland som Sofia sa nar vi satt pa reseagenturen. Sen bestamde vi oss for att aka tillbaka om 1,5 ar. Da ska vi gora Brasilien.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar